Metabolic Balance Recovery®

Metabolic Balance Recovery® betekent herstel van het metabolisch evenwicht.

Herstel van het metabolisch evenwicht is de essentiële, eerste stap naar een gelukkig, gezond en gebalanceerd leven.

VISIE

De behandelmethode Metabolic Balance Recovery® is ontstaan vanuit de visie dat er een optimale gezondheid op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel vlak ontstaat, vanuit het herstellen van het natuurlijke interne evenwicht. We noemen dat het metabolisch evenwicht. Dit evenwicht reguleert alle verandering en omzetting in het menselijk lichaam.

INVOLUTIE

De hedendaagse mens leeft in een neerwaartse spiraal van afbraak van het fysieke lichaam en leeft steeds meer een onbewust en automatisch leven vanuit patronen in de hersenen.

Groei en ontwikkeling die plaatsvindt vanuit deze patronen stimuleert enkel de aanmaak van nieuwe patronen. Dit is op de lange termijn geen leefstijlverbetering.

EVOLUTIE

Door herstellen van het metabolisch evenwicht kan alle verandering en omzetting in het menselijk lichaam opnieuw gereguleerd worden.

Dit heeft als resultaat dat het fysieke lichaam zich gaat ontwikkelen en zich gaat herstellen en aanpassen om een optimale lichamelijke, psychische, sociale en spirituele gezondheid te bewerkstelligen. Herstellen van de onbalans waar de mens al decennia tegen vecht. Niet de gevolgen aanpakken, maar de oorsprong.

ONTWIKKELING

Door herstellen van het metabolisch evenwicht begint een mens met ontwikkelen vanuit zijn of haar essentie. Deze ontwikkeling vindt plaats vanuit een evenwichtig en gebalanceerd lichaam.
Authentiek, uniek en eigen gedrag kan vanuit de mens zelf ontstaan, door het opdoen van ervaringen en de uitwisseling met anderen.
Er ontstaat een zo volledig mogelijke ontwikkeling die recht doet aan de ware menselijke aard.

Email Adres

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

Telefoon

085 009 1922

Sitemap

MBR®

Behandeling

Behandelaars

Opleiding

Cursus

Contact