Vanaf januari 2021 worden er door Ego Novi online cursussen aangeboden.

Ego Novi heeft een unieke eigen visie op persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is daarom ook belangrijk om een duidelijk advies mee te geven aan iedereen die deze ontwikkeling wil opvolgen.

Het volgen van een online cursus bij Ego Novi stimuleert alleen je ontwikkeling als er een MBR® behandeltraject of opleiding aan vooraf is gegaan.

In het behandeltraject wordt de onbalans waar vanuit de mens leeft herstelt en leert een persoon leven en leren vanuit een optimaal functioneren van lichaam en geest. Waarna ontwikkeling essentieel is.

Zonder voorgaand behandeltraject zal de informatie van de online cursus enkel de hersenen voeden, niet het fysieke lichaam. Dat is NIET waar essentiële groei en ontwikkeling zich bevindt. Dat stimuleert enkel gedragsverandering, geen ontwikkeling van het individu.

Ieder mens is zelf verantwoordelijk voor hoe hij of zij een persoonlijk ontwikkelingstraject bewandeld. Ook in het wel of niet deelnemen aan een online cursus.

Ego Novi biedt vanaf januari 2021 de volgende cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling:


Online intake cursus MBR®

Een MBR® behandeltraject, past dat bij me?

*Met behulp van deze intake cursus kun je voorafgaand aan een behandeling ervaren of deze behandelmethode en visie bij je passen.


Online intake cursus opleiding MBR®

Een MBR® opleidingstraject, past dat bij me?

*Met behulp van deze intake cursus kun je voorafgaand aan het starten van de opleiding ervaren of de behandelmethode en visie bij je passen en of de onconventionele manier van lesgeven is wat jij zoekt!


Online MBR® BALANS cursus:

Hoe kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen na het behalen van je metabolisch evenwicht?

Hoe ontdek je wie je bent en wat je nodig hebt?

Hoe ontdek je je potentie en talenten?

*Ontvang essentiële informatie, persoonlijke ervaringen, uitleg en tips met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.


Online ondernemersbegeleiding:

Ik wil starten als zelfstandige ondernemer.

Waar moet ik beginnen en wat is belangrijk?

*Ontvang essentiële informatie, uitleg en tips met betrekking tot het starten van jouw eigen onderneming als MBR® behandelaar.

Email Adres

VOLG MBR @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

Telefoon

085 009 1922

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap