Ego Novi is ontstaan vanuit een nieuwe visie op mens en welzijn. Daarbij hoort de behandelmethode Metabolic Balance Recovery®.

Metabolic Balance Recovery® betekent herstel van het metabolisch evenwicht. Dit evenwicht reguleert alle verandering en omzetting met betrekking tot vibraties in het menselijk lichaam.

Een mens bestaat voor 80% uit energie en voor 20% uit een fysiek, tastbaar lichaam:

  • Als de energie resoneert met de cellen van het fysieke lichaam, is er een metabolisch evenwicht in het menselijk lichaam. Emoties en gebeurtenissen worden beleefd en verwerkt. Het menselijk lichaam ontwikkelt en evolueert.
  • Als de energie resoneert met de hersenen, is er geen evenwicht in het menselijk lichaam. De hersenen vormen patronen van gevoelens, gedachten en gedrag. De mens leeft vanuit deze patronen. Er is geen beleving en ontwikkeling van het menselijk lichaam.

Herstellen van het metabolisch evenwicht is de essentiële, eerste stap naar persoonlijke ontwikkeling. Zonder metabolisch evenwicht zal ontwikkeling enkel de patronen in de hersenen voeden. Niet de cellen van het fysieke lichaam.

Het metabolisch evenwicht kan niet bereikt worden zónder de MBR® behandelmethode. Een fysieke ontmoeting is essentieel om deze ontwikkeling in gang te zetten.

Herstellen van het metabolisch evenwicht bewerkstelligt:

 authentiek gedrag, passend bij het individu, ontstaat vanuit de mens zelf, door het opdoen van ervaringen (identiteit);
de interne en externe processen in het menselijk lichaam nemen een uniek en eigen ritme aan, passend bij het lichaam (zelfherstellend);
emoties en gebeurtenissen worden beleefd en verwerkt (ontwikkeling);
er ontstaat een eigen identiteit (wie ben ik en wat heb ik nodig);
er ontstaat een optimaal functioneren van lichaam en geest (rust, geluk, gezondheid, balans).

Metabolic Balance Recovery® bestaat uit een combinatie van de MBR® behandelmethode en de daarbij behorende coaching en begeleiding.

Tijdens een MBR® behandeltraject word je begeleid in het herstellen van de connectie met je essentie, je fysiek lichaam en de innerlijke beleving van emoties.

Je ontdekt wie je bent en wat je nodig hebt vanuit het optimaal functioneren van lichaam en geest. Het is géén traject van herbeleving en communiceren over het verleden maar een traject waarin je anders leert waarnemen en op een andere manier leert leven.

We stimuleren het fysieke lichaam een ontwikkeling in gang te zetten, zónder het lichaam te manoeuvreren.

We maken géén gebruik van apparaten, medicijnen, diëten, supplementen of andere middelen. Het proces verloopt op een geheel natuurlijke manier, vanuit de mens zelf.

KOSTEN

€ 75,- inclusief BTW

Email Adres

VOLG MBR @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

Telefoon

085 009 1922

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap